Laden Evenementen

« All Evenementen

CARMINA BURANA

zaterdag 8 september 2018 om 20:30 - 22:30

€15,00
Spectaculaire eigen productie van Openluchttheater Valkenburg van deze magistrale compositie van de Duitse componist Carl Orff op basis van middeleeuwse teksten van rondtrekkende monniken en studenten over het genot van de liefde, de drank en het zwerversleven. Het imposante gelegenheidskoor van zo’n 300 zangers staat onder leiding van Steven van Kempen. Met organist Tjeu Zeijen, die een van de meest geavanceerde, elektronisch gesampelde orgels van dit moment bespeelt. Solisten: sopraan Fenna Ograjensek, tenor Pascal Pittie en bariton Vincent Kusters.
KOOP TICKETS
Limburgse zangers kunnen meedoen aan Carmina Burana
Zegt de Carmina Burana van Carl Orff jou iets? Ben jij toe aan een waanzinnig leuk project? Dan biedt het Openluchttheater in Valkenburg jou een unieke kans.. Zij zijn op zoek naar zangers/zangeressen uit Zuid- en Midden-Limburg om op 8 september 2018 mee te werken aan een spectaculaire voorstelling van Carmina Burana.
Artistiek leider en dirigent van de productie is Steven van Kempen​. De solisten zijn sopraan Fenna Ograjensek​, tenor Pascal Pittie​ en bariton Vincent Kusters, de organist is Tjeu Zeijen.
Maximaal 300 zangers kunnen inschrijven voor deze bijzondere productie. Ze worden geselecteerd via een auditie op 27 januari 2018 in Valkenburg. Deelname aan het project kost 20 euro
Geïnteresseerde zangers en zangeressen kunnen zich tot 15 december opgeven via een mail naar projectcoördinator Melissa de Groot, info@somelis.nl

Gegevens

Datum:
zaterdag 8 september 2018
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€15,00
Evenement Categorieën:
,