previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider
1 augustus 2020 - RENÉE VAN WEGBERG ZINGT!
8 augustus 2020 - PHIL BEE
15 augustus 2020 - KLEINKUNST MET EEN ZACHTE K | DYANNE SLEIJPEN, MATH DIRKS, ROB MENNEN
21 augustus 2020 - LEX UITING
30 augustus 2020 - SUUS EFFE ANGES
5 september 2020 - JIMMY DUCHATEAU | THE BEST OF...
10 september 2020 - CELINE WEERTS | ONT.MOETEN
previous arrow
next arrow
Slider

Laatste Nieuws

TOCH NOG THEATER

Er werd een streep gehaald door het complete programma van het Openluchttheater Valkenburg. Maar dankzij de versoepeling zijn er deze zomer toch nog optredens voor een beperkt publiek mogelijk. Wij hebben razendsnel een aantrekkelijke reeks van Limburgse optredens geprogrammeerd. Zo ondersteunen wij de Limburgse artiesten en kan het publiek dit seizoen toch nog naar het theater.

Vanaf begin augustus tot medio september bruist het elk weekend toch nog aan de Plenkert. Vanwege de 1,5 meter kunnen maximaal 175 bezoekers per voorstelling genieten van een mooie dwarsdoorsnede van wat Limburg te bieden heeft op muzikaal gebied: Renée van Wegberg, Phil Bee, Dyanne Sleijpen, Lex Uiting, Suzan Seegers, Jimmy Duchateau en Celine Weerts.

Tickets zijn uitsluitend online of via de VVV winkel verkrijgbaar.

Kijk voor het programma in onze AGENDA.

We hebben lang genoeg binnen gezeten, nu kunnen we lekker buiten van theater genieten.

ONBEZORGD IN DE BUITENLUCHT

Bij Openluchttheater Valkenburg vinden we het belangrijk dat je onbezorgd en veilig kunt genieten in de buitenlucht. Om die reden treffen we deze zomer een aantal voorzorgsmaatregelen. Vanzelfsprekend is er een uitgebreid CORONA-PROTOCOL opgesteld.

Samen maken we er toch nog een mooie zomer van!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van alles wat er te doen is in het openluchttheater en geen artiest meer missen? Schrijf je hieronder aan de pagina in voor onze nieuwsbrief.