previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

TOT 2021

We zijn druk bezig met de voorbereiding van het programma van 2021. We hopen op vele mooie zomeravonden waarop we samen kunnen genieten in een goedgevuld theater.
Maar op dit moment is niet zeker of het seizoen kan doorgaan zoals wij dat in gedachten hebben. Wij zijn er klaar voor, maar moeten wachten hoe de situatie rondom corona zich ontwikkelt.
We beginnen met de kaartverkoop zodra daar meer zicht op is. Houd daarom de website in de gaten of schrijf je onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief.

En het allerbelangrijkste: pas goed op jezelf en op elkaar – en blijf gezond!

TOCH NOG THEATER

Tegen de verwachting brachten wij TOCH NOG THEATER in 2020. Nadat eerst alle evenementen moesten worden afgelast, kwamen er in de loop van de zomer weer wat mogelijkheden. In de daarop georganiseerde serie TOCH NOG THEATER kregen Limburgse artiesten het podium. Samen beleefden we onvergetelijke zomeravonden in een vaak uitverkocht, coronaproof openluchttheater.

Onze huisfotografen en filmers legden deze bijzondere avonden vast, kijk hier hoe het was.

In de zomer van 2021 zijn we terug. Tot dan en blijf gezond!

VRIJWILLIGERS WELKOM!

Hou jij van theater en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Bij ons spelen vrijwilligers een hoofdrol. Word V.I.T. (Vrijwilliger In Theater). Meer weten? Kijk hier of stuur direct een mailtje.