Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

  • Dit voorstelling is voorbij.

Alex Agnew – Wake me up when it’s over

dinsdag 4 juli 2023 om 20:30 22:30

€29
Alex Agnew

Dit is wat je krijgt wanneer je een komiek twee jaar lang opsluit in zijn eigen hoofd!

Alex Agnew, de Vlaamse rockcomedian die provoceert, schampert en strijdt tegen betutteling, komt met zijn alweer negende solo programma ‘Wake me up when it’s over’ naar Valkenburg, zijn enige openluchtshow in Nederland dit seizoen.

In Vlaanderen is hij met twaalf tot de nok gevulde Antwerpse Sportpaleizen (goed voor 130.000!! toeschouwers) de onbetwiste koning van de comedy. Ook in Nederland speelt hij inmiddels in uitverkochte theaters. Dat de doorbraak in ons land even op zich liet wachten is best opmerkelijk want al in 2003 won hij als eerste Belg pers- én publieksprijs op het prestigieuze Leids Cabaret Festival.

Agnew – zoon van een Britse vader en een Vlaamse moeder – is van origine rocker. Van 2005 tot 2018 zong hij in de populaire Belgische metalband Diablo Blvd en stond hij op menig groot festival. Ook zijn uiterlijk voldoet aan de verwachting: indrukwekkende borstkas, getatoeëerde armen, zwarte kleren, stoere blik. Agnew’s ‘in your face’-comedy is niet voor tere zieltjes maar hij zet het publiek graag op het verkeerde been. Meent-ie wat hij zegt of is het ironie? En dat doet hij ook door steevast Engelse titels aan zijn voorstellingen te geven. Want of ze nu More human than human, Larger than life, The legend ends, Unfinished business of Wake me up when it’s over heten, ze zijn altijd in het Nederlands.

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 950 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.