Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

ALLE KLEUREN – K3 Nostalgie 

zaterdag 27 juli 2024 om 19:00 21:30

€20
  • Deuren open: 18:00 uur
  • Aanvang: 19:00 uur

Alle Kleuren is dé generatie overstijgende K3 tributeband.  

De 11-koppige band Alle Kleuren spreekt tot de verbeelding van alle generaties K3 fans. Een feest der herkenning voor fans van Kristel, Karen & Kathleen maar ook voor de fans van Josje, Klaasje, Hanne, Marthe of Julia. Voor iedereen een garantie op meezingen want bij Alle Kleuren staan, oma’s, opa’s, moeders, vaders en kinderen aan de top!  

Alle Kleuren is een sensationele liveband die de 40 grootste K3-hits tot leven brengt waarbij stilstaan geen optie is. Bereid je voor op de soundtrack van je jeugd, een visueel spektakel met kleurrijke kostuums, betoverende choreografieën en een ongeëvenaarde liveshow.  

Alle zangeressen van de band zijn bekend van het populaire tv-programma K2 zoekt K3. Vorige zomer stond Alle Kleuren als headliner op de Gentse Feesten, waar circa 8000 mensen luidkeels meezongen en onlangs lag Paaspop aan hun voeten en zong de hele tent mee van Oja Lélé tot MaMa Sé.  

Alle Kleuren weet elk publiek in Nederland en België te betoveren en creëert een verbinding tussen verschillende generaties. Beleef de magie van K3 als nooit tevoren, in de magische atmosfeer van ons openluchttheater en maak je klaar voor een adembenemende K3-reis in alle kleuren van de regenboog!  

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 950 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.