Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

Cooking with Knopfler – Celebrating the music of Dire Straits & Mark Knopfler

zaterdag 10 augustus 2024 om 20:30 23:00

€27,50
  • Deuren open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:30 uur

Voor het Belgische Cooking With Knopfler is het in de verf zetten van de muziek van Dire Straits en de solocarrière van frontman Mark Knopfler al jaren een deel van hun ‘Walk of Life’. En dit doen ze niet zonder succes want de Vlaamse theaterzalen en festivals dragen Cooking with Knopfler inmiddels op handen.

Frontmannen Bart Buls en David Piedfort zijn dan ook niet de minste in het Belgische muzikale landschap. Als doorgewinterde sessiemuzikanten hebben deze ‘Sultans of Swing’ hun sporen ruimschoots verdiend. In Cooking With Knopler worden ze omringd door de topmuzikanten Thomas Fiorini (Brussel Philharmonic, Dana Winner) op bas, Steven Dielkens op drums en Steven Jacobs (Jean Bosco Safari, Helmut Lotti) op toetsen. Met deze ‘Brothers in Arms’ delen ze de liefde voor de muziek van Mark Knopfler en Dire Straits. Een liefde die al jaren als een rode draad door hun werk- en muziekleven loopt.
Onderwerp uzelve dus aan een ‘Private Investigation’ en als de uitkomst daarvan is dat ook u benieuwd bent naar mischien wel de beste Dire Straits/Mark Knopfler tribute van de lage landen dan is een ticket voor deze voorstelling heel goed besteed en zeker geen ‘Money for Nothing’.

I.s.m. Ap Art Events

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 950 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.