Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

Curtis Harding

donderdag 29 augustus 2024 om 20:30 23:00

€27,50
  • Deuren open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:30 uur

De geweldige Amerikaanse singer songwriter Curtis Harding komt naar ons openluchttheater!

Curtis werkt momenteel aan een nieuwe plaat en heeft onze locatie gekozen om zich warm te spelen en ook wat nieuwe nummers te proberen. Dit is één van de weinige in optredens die hij deze zomer in Europa doet en belooft een heel speciale avond te worden, een buitenkans in de buitenlucht!

Curtis Harding speelt psychedelische muziek met een flinke dosis pure soul en funk. Zijn liedjes zijn een warme mix van genres die voortkomen uit de vele muzikale levens die hij heeft geleid. Hij ging met zijn gospelzingende moeder mee op tournee door de Verenigde Staten en later begon hij als kind te rappen in Atlanta.

Samen met Cole Alexander van Black Lips begon hij een band, en hij zong met Cee Lo Green en Outkast. Met al deze ervaringen op zijn naam omarmt Harding in zijn muziek zowel de glamour als het verval van het leven. Je kunt talloze emoties horen: pijn, plezier, verlangen, tederheid, troost, verdriet en kracht.

Harding’s meest recente album ‘If Words Were Flowers’ verscheen alweer ruim twee jaar geleden en is een fraai en meeslepend vintage soul album waar ook invloeden uit de hedendaagse rhythm ’n blues, hiphop, jazz en neo-soul op te horen zijn. Niet eerder klonk Harding zo overtuigend en indrukwekkend aldus de Volkskrant in de recensie bij de release.

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 950 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.