Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

DeWolff & Dawn Brothers present Double Cream

donderdag 31 augustus 2023 om 20:30 23:00

€28

Na hun overweldigende show vorig jaar komt DeWolff terug naar Valkenburg. En niet alleen maar samen met het al even fantastische Dawn Brothers, met wie ze het retro soulproject Double Cream hebben opgezet.
De heren besloten in 2022 de krachten te bundelen en een plaat op te nemen in de stijl van hun grote soul- en rhythm & blueshelden als Sam Cooke, Otis Redding, Ray Charles, The Coasters en Clovers. Het resultaat werd uitgebracht onder de naam ‘Double Cream’. De plaat werd overal lovend ontvangen en genomineerd voor een Edison.
Zowel DeWolff als Dawn Brothers hebben altijd geprobeerd een brug te slaan tussen “toen” en “nu”, maar deze keer wilden ze gewoon een tijdmachine bouwen die je terugvoert naar de jaren ‘60 met dezelfde uitrusting, opnametechnieken en muzikale manier van denken.
Het is een unieke gelegenheid om de hete broeierige soulshow Double Cream live mee te maken want veel optredens in deze samenstelling doen de heren niet. Niet te missen, dus grijp uw kans!

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 1000 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.