Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

UITVERKOCHT: FLEMMING

zondag 1 september 2024 om 20:00 22:30

€35
  • Deuren open: 19:00 uur
  • Aanvang: 20:00 uur

FLEMMING brengt frisse, aanstekelijke Nederlandstalige pop met creatieve producties en gevatte teksten. Met debuutsingle ‘Amsterdam’ zette FLEMMING meteen een eigen geluid neer, wat al snel leidde tot succes op zowel radio als Spotify.  

Tot Flemmings grote verrassing werd ‘Amsterdam’ binnen drie maanden goud. Opvolgers ‘Zij Wil Mij’ en ‘Automatisch’ zijn onmiskenbaar catchy en upbeat. In het najaar van 2022 kwam het debuutalbum ‘Flemming’ uit, inclusief de hit ‘Paracetamollen’. Het album stond 15 weken aansluitend op nummer één in de album charts op Spotify.  

Met de volgende single ‘Hypnose’, nu weer ‘Champions League’ en de recente samenwerking met Boef bewijzen dat FLEMMING zijn carrière niet voor niets afgelopen jaar in een stroomversnelling is gekomen.  

Hij speelde afgelopen jaar op festivals als Paaspop, Zwarte Cross, Concert At Sea, verzorgde het voorprogramma van Guus Meeuwis tijdens de Groots met een zachte G concerten in het Philips Stadion en verkocht twee keer AFAS Live uit. Zojuist rondde hij zijn ook in no time uitverkochte clubtour af en nu komt hij voor het eerst naar ons openluchttheater. Wees er dus snel bij want Flemming is hot!   

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 950 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.