Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

Jaap Reesema

zaterdag 23 september 2023 om 20:00 22:00

€25

Jaap Reesema is een multi talent maar vooral een veelzijdige zanger en songwriter.
Op dit moment timmert hij flink aan de weg, met ‘Nu wij niet meer praten’. Samen met Pommelien Thijs scoorde hij een nr1 hit in zowel in Nederland als België.
Inmiddels bewijst Jaap met maar liefst vier Top40-hits binnen twee jaar de kracht van zijn Nederlandstalige nummers: met ‘Mijn Kleine President’ wist hij heel Nederland te ontroeren tijdens de actiedag van Giro555 voor Oekraïne. De song ‘Voor Je Van me Houdt’ was de titelsong van de bioscoopfilm ‘Liefde Zonder Grenzen’, de single ‘Alles komt goed’ werd uitstekend ontvangen en nr1 hit ‘Nu wij niet meer praten’ stond meer dan 20 weken onafgebroken in de charts.

Internationaal maakt Jaap als Jake Reese naam door singles ‘Wild’ en ‘Mad World’ samen met Hardwell. Tevens werkte hij mee aan nummers van Jay Sean, Lucas & Steve, David Guetta & Showtek, Armin van Buuren, Sam Feldt en Lost Frequencies.

Ook de TV heeft Jaap inmiddels ontdekt want na zijn succesvolle deelname aan ‘Beste Zangers’ is hij nu ook te zien in de Belgische variant; ‘Liefde voor Muziek’ en is hij teamcaptain naast Jeroen van Koningsbrugge in het programma ‘DNA-singers’.

Momenteel focust Jaap zich op zijn Nederlandstalig solowerk waarmee hij met z’n band ook naar ons theater komt. Wees er snel bij want hiervoor is veel belangstelling!

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 1000 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.