Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

  • Dit voorstelling is voorbij.

Joris Linssen & Caramba

zaterdag 8 juli 2023 om 20:30 23:00

€22.50

Terug in ons theater na een zeer succesvolle show in 2019 is de Nederlandstalige muziek, met een Mexicaans pepertje van Joris Linssen.

Al twintig jaar bestormt hij de podia met zijn semi-akoestische band Caramba. Deze rasmuzikanten staan bekend om hun vurige spel, aanstekelijke enthousiasme en een flinke portie lef. De vijf amigo’s doen 100 shows per jaar en spelen elke keer alsof hun leven ervan afhangt. Caramba is avontuur, zien is geloven!

Joris is ook bekend van zijn tv-programma’s Hello Goodbye en Joris’ Showroom, maar is toch vooral die verrassend energieke zanger, die al op zijn zestiende in de muziek begon. Hij brengt contrabassist Erik van Loo mee, top-accordeonist Marcel van der Schot en gitarist Kees van den Hoogen. De Limburgse percussioniste Djem van Dijk (ex-Treble) zweept het publiek op tot grote hoogte met haar pittige percussie en prachtige stem. Een concert van Joris Linssen & Caramba is een belevenis, vol vurig enthousiasme, interactie met het publiek, mooie verhalen en gedreven muzikanten.

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 1000 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.