Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

Ladysmith Black Mambazo

zondag 22 september 2024 om 20:00 22:30

€30
  • Deuren open: 19:00 uur
  • Aanvang: 20:00 uur

Op zondag 22 september staat het wereldberoemde Zuid-Afrikaanse a-capellakoor Ladysmith Black Mambazo in ons theater. De grote doorbraak kwam toen Paul Simon de hulp van Ladysmith Black Mambazo inriep op zijn inmiddels legendarische album Graceland. Ladysmith Black Mambazo won in hun carrière maar liefst vijf Grammys en begeleidden Nelson Mandela bij de uitreiking van zijn Nobelprijs voor de Vrede in Oslo in 1993. In de loop der jaren hebben de originele leden een aantal jongere leden verwelkomd. De nieuwere leden voorzien de groep van hun jeugdige energie. Hun prachtige en hartverwarmende harmonieën zijn onweerstaanbaar, uit duizenden herkenbaar en verspreiden een boodschap van vrede. 

Ladysmith Black Mambazo werd opgericht door Joseph Shabala naar aanleiding van een droom die hij had over een in perfecte harmonie zingend koor. Binnen de kortste keren was hun reputatie in eigen land zo groot dat ze niet meer mee mochten doen met talentenjachten, omdat ze altijd wonnen! Inmiddels is Joseph Shabala helaas overleden, maar hij heeft het stokje doorgegeven aan zijn vier zoons, die de boodschap van vrede, liefde en harmonie blijven verspreiden. 

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 950 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.