Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

Lex Uiting

zaterdag 24 augustus 2024 om 20:30 22:30

€27,50

Een ouderwets Limburgs feestje met meezinggarantie! 

Afgelopen jaar bracht Lex Uiting zijn debuutalbum LEX uit gevolgd door een uitverkochte tour langs de poppodia. En nu komt Lex met zijn band op 24 augustus voor een bijzondere theatershow naar Valkenburg, op de dag dat hij zijn verjaardag viert! 

Lex: “We spelen natuurlijk de nieuwe liedjes, maar de klassiekers zullen zeker niet ontbreken. Het wordt een show met meezinggarantie” 

Op het repertoire staat uiteraard het liedje waar Lex mee doorbrak in 2017: Nao ’t Zuuje. En ook het duet met Chantal Janzen ‘Letste Leedje’ zal zeker niet ontbreken in de show. Maar Lex kan bijna niet wachten om ook alle nieuwe liedjes te laten horen: “Eigenlijk was het de bedoeling om al veel eerder dit debuutalbum uit te brengen, maar Corona zorgde ervoor dat dit keer op keer uitgesteld werd. Maar nu is het tijd om eindelijk ‘Neet Nao Hoés’ en bijvoorbeeld ‘As ’t kôs’ te laten horen aan iedereen.” 

Al 4 jaar staat de iTunes nummer 1-hit ‘Nao ’t Zuuje’ in de NPO Radio 2 Top2000. En ook al 4 jaar wordt het liedje door het Limburgse publiek gekozen als ‘beste Limburgse liedje allertijden’ in de Limburgse 100 van L1 Radio. In het dagelijks leven werkt Lex als presentator bij RTL4. Ook maakte hij voor BNNVARA de podcast ‘de Tumor Tapes’, die ruim een maand op de hoogste positie in de Spotify Podcast Top 100 stond. Op muziekgebied zong hij begin 2023 samen met Chantal Janzen ‘Letste Leedje’ naar de nummer 1 positie van de landelijke iTunesTop100 en de ViralVideo Top 100 op Youtube. Voor De Limburger bracht Lex Uiting samen met Bart Janssen en Sjors van den Eerenbeemt de podcastserie ‘Leedjes’ uit. Hierin beantwoorden ze de vraag ‘Hoe schrijf je eigenlijk een popliedje?’ De mannen laten je alle (soms gênante) opnames horen en geven je ondertussen tips en tricks over songwriting.

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 1000 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.