Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

Lotte Walda – Dragonfly

vrijdag 29 september 2023 om 20:30 22:30

€20

Lotte Walda timmert al jaren aan de weg en ze heeft veel tijd besteed aan het opdoen van inspiratie voor haar debuutalbum tijdens haar vele reizen.

Lotte is verheugd om dit debuut album ‘Dragonfly’ aan jullie te presenteren. Het album bevat 18 prachtige nummers en zal worden uitgebracht op dubbel vinyl.

‘Dragonfly’ is een eerbetoon aan de schoonheid van de natuur. De natuur leert ons om te leven in overgave, te luisteren naar onze intuïtie en ons eigen pad te volgen. De seizoenen leren ons om geduld te hebben. Elk nummer is geïnspireerd door de natuurlijke wereld om ons heen en de vele reizen die Lotte heeft gemaakt in de afgelopen jaren. De muziekstijlen zijn gevarieerd en elke kant van het vinyl vertegenwoordigt een ander seizoen.

Het wordt een avond vol magie en bijzondere momenten, waarbij vrijwel alle artiesten die op het album hebben meegespeeld, aanwezig zullen zijn. Er zullen prachtige strijkers, blazers en diverse andere instrumenten te horen zijn. Tijdens de presentatie wordt het vinyl voor het eerst onthuld en kan het direct worden gekocht. Dit is een mijlpaal voor Lotte die lang heeft gewacht op dit moment.

Het album is het resultaat vanuit verschillende inspiratiebronnen en samenwerkingen met getalenteerde producers. Grotendeels heeft Lotte gewerkt met Gino en Angelo Bombrini. Een samenwerking die een gouden match blijkt. Daarnaast heeft zij ook gewerkt met Pablo van de Poel, Reyn Ouwehand, Wattusi en Mel Semé. Hierdoor krijgt elke kant van de plaat een uniek en specifiek geluid dat past bij het seizoen dat het vertegenwoordigt.

Tijdens deze avond neemt Lotte je mee op een reis door de natuurlijke klanken van ‘Dragonfly’. Ze nodigt je uit om te genieten van de muziek die recht uit haar hart komt en je herinnert aan de wonderen en schoonheid van de natuur.

Dit wordt een onvergetelijke avond. Lotte kan niet wachten om dit bijzondere moment met jou te delen. Tot dan!

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 1000 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.