Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

  • Dit voorstelling is voorbij.
Uitgesteld
Deze voorstelling wordt verplaatst naar vrijdag 23 augustus 2024.

Michelle David & The True-tones

zaterdag 9 september 2023 om 19:30 21:45

€25

In de nieuwe show van de Amerikaanse zangeres Michelle David & The True-Tones word je meegenomen op een muzikale ontdekkingstocht vanuit verschillende invloeden. Ze hebben het verlangen om mensen de ware boodschap van muziek te brengen namelijk; liefde, eenheid en samenhang.

Dat reizen ontzettend veel inspiratie kan opleveren blijkt wel uit de muziek van Michelle David & The True-Tones. Michelle David en haar band stuitte tijdens hun zoektocht in de wereld van hun geliefde genres Rhythm & Blues en Rock ’n Roll Gospel originals. Eenmaal aangekomen bij de roots van de Gospel besloot de band verder te gaan en hun vele reizen brachten hen in aanraking met diverse muziekstijlen zoals: Jazz, Blues, Afrobeat, Northern Soul en Calypso. Een zoektocht die de afgelopen jaren resulteerde in vier goed ontvangen albums, uitverkochte tours in binnen- en buitenland en een Edison-nominatie.

Michelle David & The True-tones stonden voorheen bekend als Michelle David & The Gospel Sessions en met voorganger Lefties Soul Connection stond Michelle David ook al eerder (Bokpop 2012) op het podium van openluchttheater Valkenburg.  

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 1000 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.