Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

  • Dit voorstelling is voorbij.

UITVERKOCHT: Moet je Horen 1 – Huub Claessens

zondag 28 mei 2023 om 11:00 12:30

€20 incl. koffie en vlaai

Nieuwe kamermuziekserie in het openluchttheater. Op vier zondagmorgens ontvangt muziekcriticus Jos Frusch, voormalig directeur van Openluchttheater Valkenburg, een uniek dubbeltalent uit de wereld van de klassieke muziek en jazz.
In de eerste aflevering Huub Claessens, zanger en saxofonist. Met medewerking van pianist Egbert Derix. Op het programmamuziek van Bach, Mozart, Bozza en nog veel meer…

Huub Claessens, afkomstig uit Ulestraten maar al jaren woonachtig in Wenen, is een veelzijdig musicus. Hij studeerde aan het conservatorium van Maastricht cum laude af in zang, opera en (klassiek) saxofoon. Hij is thuis in ‘oude muziek’ én hedendaags repertoire (van Schütz tot Penderecki en van Gershwin tot Cole Porter), zowel wat betreft opera en oratorium als musical en lied, en heeft talloze cd-opnames op zijn naam staan.

Jos Frusch gaat met zijn gast in gesprek, onder meer aan de hand van een door de gast meegebracht video- of audiofragment, en licht de muziek toe die ten gehore wordt gebracht.

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 1000 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.