Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

  • Dit voorstelling is voorbij.

Moet je Horen 4 – Jan Knooren

zondag 10 september 2023 om 11:00 12:30

€20 incl. koffie en vlaai

Alweer de laatste aflevering in de serie Moet je Horen in het openluchttheater. Op vier zondagmorgens ontvangt muziekcriticus Jos Frusch, voormalig directeur van Openluchttheater Valkenburg, een uniek dubbeltalent uit de wereld van de klassieke muziek en jazz.
In deze vierde aflevering Jan Knooren, bassist en instrumentenbouwer (van contrabassen en elektrische bassen). Met medewerking van een jazzcombo met zanger/percussionist Geralt van Gemert, Bart Rademakers op piano, Ron Coolen op drums en Jan Knooren zelf op bas.

Jan Knooren toerde als bassist in de klassieke en jazzmuziek over de hele wereld, maar laat dat ‘toeren’ de laatste jaren over aan zijn zelfgemaakte contrabassen en elektrische basgitaren. Als hij niet lesgeeft aan de muziekschool in Maastricht is Jan Knooren, ook afgestudeerd psycholoog, vooral bezig met het restaureren en bouwen van instrumenten in zijn werkplaats en winkel ‘Knooren Handcrafted Instruments’ in Schimmert.

Jos Frusch gaat met zijn gast in gesprek, onder meer aan de hand van een door de gast meegebracht video- of audiofragment, en licht de muziek toe die ten gehore wordt gebracht.

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 950 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.