Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

  • Dit voorstelling is voorbij.

Illusionist Nigel Otermans – Time Traveler

zondag 30 juli 2023 om 19:15 20:30

€13.50 – €21.50

Stap in de magische wereld van prijswinnend illusionist Nigel Otermans. Een unieke belevenis voor het hele gezin!


Illusionist Nigel Otermans verbaast en verwondert in zijn show Time Traveler met spectaculaire illusies. Overal waar deze Nederlands kampioen goochelen en zijn team het podium betreden, laten zij het publiek verbluft achter. Ondanks zijn jonge leeftijd is Nigel dan ook al een grote upcoming naam in de ‘magic scene’.


De Time Traveler


In Time Traveler maken Nigel en zijn Wonder Girls een betoverende reis door de tijd met meer dan vijftien grote illusies! De show begint als Nigel een mysterieuze kist in zijn bezit krijgt. Deze kist blijkt niet zomaar een illusie te zijn, maar een echte tijdmachine. Hij reist door het verleden; naar de middeleeuwen toen goochelen ten strengste verboden was en de jaren 50, toen het variété zijn gloriejaren beleefde. En hoe gaat goochelen er in de toekomst uitzien?


Uiteindelijk is het de taak van Nigel om weer in de juiste tijd te komen!


Speciale gast: Floor Bosman
Floor Bosman, sopraan en operazangeres afkomstig uit Kerkrade is de special guest tijdens deze show. Vanaf haar 13e kreeg ze zangles van plaatsgenoot en operazangeres Janine Kitzen. In 2016 deed ze mee aan het Prinses Christina Concours en in 2019 organiseerde Floor een benefietconcert in het Parkstad Limburg Theater Kerkrade. Hieraan werkten o.a. Jack Vinders, Martin Hurkens, Enzo Kok, Mannenkoor CMK 1912, Janine Kitzen en Rob Mennen mee. De opbrengst ging naar de muzikale ontwikkeling van Kerkraadse kinderen die het zelf niet kunnen betalen. Je kent Floor ook van de tv-programma’s We Want More (SBS6) of het RTL4-programma Holland’s Got Talent.

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 1000 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.