Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

  • Dit voorstelling is voorbij.

50 JAAR WOODSTOCK | PEACE, LOVE & MUSIC

zondag 18 augustus 2019 om 14:00 - 23:00

€37,50

Line-up zondag:

14.00 -15.00 uur: From USA (Woodstock covers)

15.30 – 16.30 uur: Le Band (The Band)

17.00 – 18.00 uur: Stardust (CSN&Y)

18.30 – 19.30 uur: Back on Track (Joe Cocker)

20.00 – 21.00 uur: Santanico (Santana)

21.30 – 22.45 uur: Randy Hanssen (Jimi Hendrix)

Op 17 en 18 augustus 2019 – precies vijftig jaar na dato – wordt  Openluchttheater Valkenburg omgetoverd tot een festivalterrein waar de ‘tweede editie’ van het roemruchte Woodstock Festival wordt gehouden. Twee dagen Peace, Love & Music als eerbetoon aan de ’50 moments that changed the history of rock & roll’. Gelouterde tributebands en -acts uit de hele wereld brengen een ode aan hun helden: Janis Joplin, The Who, Jimi Hendrix, Santana, Joe Cocker en nog vele, vele anderen.

Randy Hansen, dé levende Jimi Hendrix experience, is headliner op zondag. De Amerikaan is de laatste decennia uitgegroeid tot een waar cultfiguur. Wanneer Randy zingt, geeft hij je het gevoel alsof Jimi Hendrix zelf voor je neus staat! De combinatie met zijn virtuoos gitaarspel voedt gedachten aan reïncarnatie!

Le Band is een tribute aan The Band, de Canadees-Amerikaanse formatie rond Robbie Robertson, later ook wel ‘de begeleidingsband van Bob Dylan’ genoemd. The Band was een echte hit-machine, die klassiekers als ‘The Weight’, ‘Upon Crippled Creek’ en ‘Ophelia’ heeft voortgebracht. Le Band wordt gevormd door de Amerikaan Eric Kerns (bas/zang), André Stevens, (gitaar/zang) en Dirkjan van der Hoeven (drums/zang), aangevuld met Tim Kerssies (toetsen/accordeon).

Stardust is een Limburgse gelegenheidsband, speciaal opgetuigd voor de viering van 50 jaar Woodstock. De leden hebben al meerdere tributes op hun naam staan: Bob Dylan, Tom Waits, Van Morrison, Southside Johnny, Neil Young… En nu dus Crosby, Stills, Nash & Young, dé verpersoonlijking van de hippiecultuur en onlosmakelijk verbonden met Woodstock.

De zes musici van Santanico komen uit Venezuela, maar wonen al enkele jaren in Nederland. Ze treden overal in Europa op met hun fantastische Santana-show waarin alle grote hits voorbij komen.

Back on Track is een enthousiaste Nederlandse Joe Cocker tribute. Niet alleen het stemgeluid van zanger Peter de Greef is bijna identiek aan het origineel, ook zijn looks en bewegingen komen verrassend dicht bij Joe Cocker.

De Limburgse band From USA, rond zanger Stan Peters, zal op beide dagen het publiek opwarmen met een set Woodstock-klassiekers van de bands die ontbreken tijdens deze twee dagen van Peace, Love & Music.

Entree online: € 32,50 (dagticket) / € 52,50 (combiticket)
Entree dagkassa: € 37,50 (dagticket indien voorradig) / € 57,50 (combiticket indien voorradig)

 

Hieronder alvast een voorproefje:

Le Band (USA)

 

 

Back on Track (NL)

 Randy Hansen (VS)

Santanico – A Tribute to Santana (Venezuela/NL)

From USA (NL)

 

 

Stardust (NL)

 

 

Gegevens

Datum:
zondag 18 augustus 2019
Tijd:
14:00 - 23:00
Kosten:
€37,50
Voorstelling Categorie:
Voorstelling Tags:
, , ,

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 950 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.