Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

Phil Bee Cockerband

vrijdag 10 mei 2024 om 20:30 22:30

€25

Ter ere van de muziek, opnames en het leven van Joe Cocker, misschien wel de beste blanke ritme- en bluesvocalist ooit, brengt Phil Bee samen met 12 van de beste muzikanten van Nederland een avondvullende show vol prachtliedjes als Delta Lady, Feelin’ alright, You are so beautiful, n’Oubliez jamais of het onvermijdelijke ‘With a little help from my friends’ en nog veel meer.

Phil Bee Cockerband oogst momenteel lovende kritieken in het SBS tv-programma The Tribute – Battle of the bands. Phil won eerder al het TV programma The Voice – Senior, is onder meer vaste zanger van de Jan Ackerman Band, tourde onlangs de theaters in het programma van Johan Derksen en speelde met grootheden als Steve Lukather (Toto), Noel Redding (Jimmy Hendrix), Malford Milligan en Hans Dulfer maar ook met Andre Hazes jr. en Trijntje Oosterhuis.

Als één van Zuid-Limburgs finest is Phil ook nog eens een ‘vriend van het huis’ en is het heel mooi dat we zijn ode aan de legendarische Joe Cocker als opener van het seizoen 2024 in Openluchtheater Valkenburg kunnen presenteren.

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 1000 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.