Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

  • Dit voorstelling is voorbij.

UITVERKOCHT: PHIL BEE

zaterdag 8 augustus 2020 om 19:00 - 20:00

€17,50

Phil Bee speelt al dertig jaar op internationale podia met zijn blues en soul gerelateerde bands. In het circuit zeer gelauwerd (o.a. diverse Dutch Blues Awards – beste zanger, beste cd, beste band) en beschouwd als een van de beste zangers in zijn genre in Europa.

Het ‘grote’ en meteen ook miljoenenpubliek heeft kennisgemaakt met Phil Bee in het muziekprogramma We Want More van SBS6 (de halve finale wordt uitgezonden op 31 juli), waarin hij met zijn band in enkele uitzendingen iedereen verbaasd heeft, inclusief John de Mol sr, Ali B en Davina Michelle, toch niet meteen de grootste blues- en souladepten. André Hazes jr. is vanaf de eerste seconde fan en Trijntje Oosterhuis sprong spontaan op het podium om With a little help from my friends in duet mee te zingen. Het clipje daarvan is inmiddels op Facebook meer dan 200.000 keer bekeken.

Phil Bee brengt je terug naar de ’60/’70-ies en dat met eigen versies van covers én eigen nummers van een van zijn zestien albums. Een vleugje Joe Cocker is nooit ver weg, maar het is veel meer dan dat. Rauw, ongepolijst, ondersteund door een superstrakke band van Nederlandse en Belgische top muzikanten.

Zaterdag 8 augustus – Twee voorstellingen aanvang om 19.00 uur en om 21.00 uur (beide voorstellingen zijn uitverkocht)

Gegevens

Datum:
zaterdag 8 augustus 2020
Tijd:
19:00 - 20:00
Kosten:
€17,50
Voorstelling Categorieën:
,
Voorstelling Tags:
,
Site:
https://www.philbee.nl/