Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

  • Dit voorstelling is voorbij.

Remy Evers – Gewoon Remy

zaterdag 12 augustus 2023 om 20:30 22:45

€17.50

Maastrichts leukste, Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) zal zijn ideale wereld aan tonen. Van Prins Carnaval tot een soldaat op vredesmissie in oorlogsgebied. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier.

Remy Evers doet in zijn voorstelling ‘Gewoon Remy’ de ultieme poging om iets van het leven te maken. Zijn ouders zeiden altijd dat hij een bijzonder kind was: “Remy jij bent een bijzonder kind, jij bent anders dan alle andere kinderen.” En niet alleen zij zeiden dat, maar ook andere ouders, andere kinderen, leerkrachten en zorginstellingen. Remy barst van de energie en staat te popelen om de wereld te ontdekken, maar eerst moet hij nog even Prins Carnaval worden om zijn overleden vader te eren. Absurdistisch en beeldend. Een reis door het brein van een jongen die twijfelt of hij volwassen wil worden. Films, muziek en kringloopwinkels zijn een dankbare inspiratiebron voor hem, net als gebeurtenissen uit zijn jeugd. Flink aan de weg timmerend woont Evers inmiddels in Den Bosch maar nog één keer komt hij, net als in zijn jeugd met de fiets van Amby naar Valkenburg. Om op te treden!

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 950 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.