Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

UITVERKOCHT: Rolf Sanchez

zondag 18 augustus 2024 om 20:30 23:00

€33
  • Deuren open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:30 uur

Rolf Sanchez is het grootste en meest succesvolle exportproduct van Nederland op het gebied van Latin muziek. Maar sinds zijn deelname aan Beste Zangers is hij ook in Nederland zeer geliefd. Na een volledig uitverkochte clubtour en zijn eigen documentaire ‘’Mi Historia’’ tovert Rolf komende zomer ook ons openluchttheater om in een fiesta tropical.  

Rolf Sanchez timmert internationaal al jaren aan de weg en met twee diamanten platen voor zijn nummer 1-hits in de US  Billboard Tropical Airplay chart, twee nominaties voor de gerenommeerde prijzen Premios Juventud (beste nieuwkomer) en Premio Lo Nuestro (beste act), en vele uitverkochte shows in Latijns-Amerika, heeft Sanchez wereldwijd succes.  

In 2019 keert de King of Dutch Latin terug uit de VS. Met zijn succesvolle deelname aan het televisieprogramma Beste Zangers wordt hij ook in Nederland geliefd onder een breed publiek. Met name door het pakkende duet “Pa Olvidarte”, dat hij samen met Emma Heesters uitvoert. Het nummer wordt de hoogste stijger in de hitlijsten en belandt binnen drie weken in de Top 5. Op dat moment is het duet het hoogst genoteerde Nederlands-Spaanstalige nummer ooit in de Top 40. “Pa Olvidarte” heeft maar liefst 12 weken op de nummer 2-positie gestaan in de Top 40.  

In juli 2020 lanceert Rolf zijn grote hit “Mas Mas Mas”. Met het bereiken van de nummer 1-positie breekt hij zijn vorige record en is hij wederom verantwoordelijk voor de hoogst genoteerde Nederlands- Spaanstalige hit in Nederland. In de opvolgende weken verovert hij alle hitlijsten, waaronder: Spotify Top 50, Streaming Top 40, Shazam Nederland, Radio 538 Top 50 en de Dutch Single Top 100. Vanaf dat moment is Rolf Sanchez niet meer weg te denken bij Nederlandse radio- en televisiestations. Door zijn warme en open karakter is hij daar een graag geziene gast. Op sociale media groeit zijn populariteit wanneer heel Nederland zich waagt aan de pasjes van “Mas Mas Mas”.  

In 2021 en 2022 scoort Rolf de ene na de andere hit, waaronder “Ven Ven”, ‘’Hef Je Glas’’, “Increíble” en ‘’Missen Zou’’, waar hij ook aan meegeschreven heeft. Als lid van The Streamers is Rolf onderdeel van het meest bekeken streaming-event ooit in Nederland en ook al een aantal jaar vaste gast bij De Vrienden Van Amstel Live.  

In april 2022 verscheen het langverwachte debuutalbum “Mi Viaje”, dat de platina status heeft bereikt met meer dan 100 miljoen streams. Met de theatertour “Mi Aventura” heeft Rolf een passievol geluid in theaters door het hele land gebracht.  

Maar daar blijft het niet bij. In 2023 voegt Rolf Sanchez nog meer hoogtepunten toe aan zijn muzikale carrière, waaronder een volledig uitverkochte clubtour en geeft de fans een kijkje achter de schermen en toont de opmerkelijke reis naar succes via zijn eigen documentaire ‘’Mi Historia’’.  

2024 belooft een prachtig jaar te worden met nieuwe muziek en tal van optredens door het hele land. Rolf Sanchez blijft een authentiek muziekfenomeen dat zijn publiek betovert met zijn hoogwaardige vocale talent en erin slaagt om iedereen te laten dansen als een echte latino/a. Want wie mee stapt in Rolf Sanchez ‘su avontura’ zal niet blijven stilzitten en wil al snel ‘Mas Mas Mas’.

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 950 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.