Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

  • Dit voorstelling is voorbij.

RONDOM DRIE KONINGEN

zaterdag 6 januari 2018 om 17:00 - 18:30

Muzikale Driekoningen in het Openluchttheater.
In het Driekoningenweekend presenteert Openluchttheater Valkenburg de familievoorstelling Rondom Drie Koningen. Theater en de mini-opera Amahl and the Night Visitors voor het hele gezin. Ervaar zelf dat wonderen de wereld nog niet uit zijn, als je er maar in gelooft!

Het verhaal
Dit magische ‘feel good’-verhaal van Gian Carlo Menotti gaat over het jongetje Amahl, zijn moeder en de drie koningen. De arme, kreupele Amahl woont met zijn moeder in een armoedig huisje bij Bethlehem. Op een avond wordt er geklopt en vragen drie prachtig geklede koningen om onderdak. ’s Nachts probeert de moeder van Amahl schatten van de koningen te stelen. Ze wordt betrapt en de koningen leggen uit dat de cadeaus bedoeld zijn voor een ander kind. Amahl gaat met de koningen mee om het kind op te zoeken.

Binnen en buiten
In het mysterieuze en feestelijk verlichte openluchttheater brengt kinderkoor Mignions in lampionnenoptocht de bezoekers naar verschillende plekken. Buiten, maar ook in het verwarmde grottheater, waar de kinderopera wordt opgevoerd.

Zangers en acteurs:
Kinderkoor Mignions, Jong Laagland, het Nederlands-Vlaams projector. Solisten Elisabeth Margraf, Sonja Feenstra, Luke Mitchel, Sebastian Neuwahl, Kurt Gysen en Stijn Ritzen. Muzikale leiding Alice Hendriks, regie Sybrand van der Werf.

Informatie
Tickets zijn verkrijgbaar via www.Openluchttheater-Valkenburg; bij VVV Valkenburg, Theodoor Dorrenplein 5 Valkenburg; en bij de VVV-winkels in Zuid-Limburg.
Rondom Drie Koningen, zaterdag 6 en zondag 7 januari om 17 uur. Entree: € 15, kinderen t/m 12 jaar € 7,50
KOOP TICKETS 

Gegevens

Datum:
zaterdag 6 januari 2018
Tijd:
17:00 - 18:30
Voorstelling Categorie:
Voorstelling Tags: