Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

SOUTHERN ROOTS OPEN AIR

zaterdag 10 augustus 2019 om 18:30 - 22:30

€22,50

De charismatische Nederlandse zanger Mercy John, de befaamde Amerikaanse blueszanger en -gitarist Corey Harris en de Belgische band Handkerchief vormen de aansprekende line-up van de derde editie van het Southern Roots Open Air-festival. Met als verrassende pauze-act het Nederlandse duo Verbraak | van Bijnen.

Quote uit Music Maker: ‘Mercy John is dé sensatie  in de Nederlandse Americana-scene en gooit hoge ogen met zijn muzikale vertalingen van zijn zielenroerselen’. Van de Volkskrant kreeg de nieuwe cd van de nuchtere Brabander liefst vier sterren!

Corey Harris is een pleitbezorger van alle Afro-Amerikaanse muziek: van folk en gospel via cajun en reggae tot folk en R&B. In de wereld van de blues is hij een grootheid, die o.a. samenwerkte met andere ‘groten der aarde’ als BB King, Taj Mahal, Tracy Chapman en Buddy Guy.

Handkerchief, het muzikale collectief rond zanger/songwriter/gitarist Christof Annaert, maakt muziek die kan worden omschreven als een mix van surf, gypsy, blues, ska, rumba, kalypso en folk. Live is de band een feest en een belevenis. Voortgestuwd door drie blazers weet de Antwerpse band elk publiek aan het swingen te krijgen.

Het duo Verbraak | van Bijnen brengt Americana, blues en bluegrass; muziek uit New Orleans en wijde omgeving. De singer/songwritende multi-instrumentalisten spelen hun muziek op onder meer dobro, sousafoon, banjo, slidegitaar, drums en trompet. Recensie: ‘Een warmer, charmanter en authentieker optreden zag ik nergens.’

Entree: € 22,50 / € 17,50 (vroegboek)

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 10 augustus 2019
Tijd:
18:30 - 22:30
Kosten:
€22,50
Voorstelling Categorie:
Voorstelling Tags:
Tickets