Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

Starman – The Dutch David Bowie tribute

vrijdag 2 augustus 2024 om 20:30 23:00

€25
  • Deuren open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:30 uur

Starman NL brengt een oprechte ode aan het kleurrijke leven van ‘the thin white duke’, David Bowie. De negen-koppige band Starman (oa bekend van “Het Bowie Concert 2022″ in Martiniplaza, AFAS en Ahoy) maakte vorig jaar indruk in het SBSprogramma The Tribute – Battle of the bands en was al te zien op onder andere de podia van Paaspop en de Gentse Feesten.  

De reacties van het aanwezige publiek waren overweldigend: “Nog nooit eerder klonk een Bowie tribute zo sexy en sprankelend!”  

Frontman Rias Baarda komt qua stem en podium verschijning af en toe griezelig dicht bij de oude meester. Starman is een must-see voor zowel de verstokte Bowiefan als voor iedereen die van uitstekende, swingende en avontuurlijke muziek houdt. In hun eerbetoon aan één van de grootste artiesten ooit speelt Starman krachtige en soms emotioneel beladen vertolkingen van hits als Space Oddity, Changes, Life on Mars, Ziggy Stardust, Absolute Beginners, Fame, Rebel Rebel, Let’s Dance of Heroes.   

Starman NL – The Dutch David Bowie Tribute, bestaat naast frontman Rias Baarda uit een hechte groep van negen uitstekende muzikanten waaronder de uit Sint Geertruid afkomstige drummer Ivo Rouschop.

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 950 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.