Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

TIM KNOL & BLUE GRASS BOOGIEMEN | LOST & FOUND III

zondag 22 augustus 2021 om 16:00 - 18:00

€20

Met Lost & Found III duikt Tim Knol samen met zijn vrienden van de met prijzen overladen Blue Grass Boogiemen in de rijke historie van bluegrass en countrymuziek, waarbij onder meer de rafelrandjes onder de loep worden genomen. Met muziek van en anekdotes over flamboyante vertolkers als Jimmy Martin (‘The King of Bluegrass’) en Bill Monroe (‘The Father of Bluegrass’), maar ook werk van hun meest recente album Happy Hour, dat overladen werd met lovende recensies. 

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut in 2010 ging het hard met Tim Knol. Nederland was gelijk overtuigd van zijn talent. Hij speelde op alle grote festivals, in talloze clubs en deed verschillende theatertours. Tim groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek. 

Recensie in het AD: ‘De combinatie van Knols heerlijke knauwstem met de soms opzwepende, soms melancholieke, meerstemmige Amerikaanse plattelandsmuziek is even logisch als briljant. De songs op Happy Hour klinken fris, doorleefd, opzwepend en authentiek. Ga ze ook vooral live zien!’ 

Gegevens

Datum:
zondag 22 augustus 2021
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
€20
Voorstelling Categorieën:
,
Voorstelling Tags:
Site:
https://www.timknolofficial.com/