Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

  • Dit voorstelling is voorbij.

UITVERKOCHT: Venice

vrijdag 9 juni 2023 om 20:30 23:00

€31

De Amerikaanse formatie Venice wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. De band bestaat uit twee sets broers – Michael en Mark Lennon en hun neven Kip en Pat Lennon – die zijn geboren en getogen in Venice Beach, Californië.  

Klassieke Venice hits als ‘Think Again’ en ‘The Family Tree’ zijn jaarlijks terug te vinden in de hoogste regionen van onze Top 2000 en de band werd in Nederland beloond met onder meer een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest. 

De leden van Venice speelden in het verleden mee op platen of tijdens optredens van de allergrootsten in de popmuziek zoals David Crosby, Elton John, Bruce Springsteen, Mellisa Etheridge, Cher, Kenny Loggins, Brian Wilson of Dolly Parton.  De afgelopen jaren heeft de band bijna non-stop getourd (onder meer een stadiontour met PinkFloyd frontman Roger Waters).  

In 2019 zette Venice een fenomenaal goede show neer in ons openluchttheater, dus wacht niet te lang met tickets kopen want deze wil je niet missen.  BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 1000 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.