Gezocht VRIJWILLIGER SOCIAL MEDIA

Zo moeilijk kan het toch niet zijn, het aan de man brengen van het Openluchttheater in Valkenburg?

We zijn het mooiste buiten-theater van ons land met een aantrekkelijk programma en met prima bezoekcijfers. Dat verkoopt zichzelf, zou je zeggen.

Dat klopt, maar desondanks valt er veel te communiceren. Reclame maken voor de voorstellingen, van de borden aan de lantarenpalen tot de online-communicatie en het maken van foto’s en filmpjes maken voor de website. Het theater op de kaart zetten om sponsors te werven, vrijwilligers te motiveren en speciale acties te bedenken. En natuurlijk moeten er voortdurend teksten worden geschreven en wordt er meegedacht over van alles en nog wat.

We zijn er maar druk mee. Zo druk zelfs dat we versterking zoeken, vooral op het gebied van social media. Ons PR & Marketingteam bestaat uit een handvol enthousiastelingen, vogels van diverse pluimage, en samen hebben we van alles in huis op communicatiegebied. We doen dat met veel plezier en het gaat ons goed af, maar -eerlijk is eerlijk- op sommige punten hebben we nét wat meer inzet nodig.

En daarom zoeken wij versterking. Om precies te zijn iemand met communicatie-ervaring, vooral op het gebied van social media. Iemand met een lekkere pen en feeling voor visuele communicatie. Het is geen betaalde baan, maar wel een mooie ervaring. En je kunt vanzelfsprekend alle voorstellingen bijwonen. Daarom, als jij nu denkt ‘verdorie, dat zou wat voor mij zijn, dat lijkt mij leuk’, dan willen we graag met jou in gesprek. Spreekt dit je aan, neem dan contact met ons op: info@openluchttheater-valkenburg.nl