Tickets online kopen

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen in de week tickets kopen bij onze ticketprovider Stager.

Klik in het menu op PROGRAMMA. Kies de gewenste voorstelling, en klik bij de voorstelling op Koop Tickets om tickets te kopen.

Wilt u voor meerdere voorstellingen tegelijk tickets kopen, klik dan op deze link of op de groene ticket knop rechtsonder aan de pagina. U krijgt een overzicht van al onze voorstellingen, vink de voorstellingen aan waarvoor u tickets wilt bestellen en kies helemaal onderaan voor ‘volgende’. In het volgende scherm kunt u per geselecteerde voorstelling aangeven hoeveel tickets u wilt bestellen, kies helemaal onderaan weer voor ‘volgende’.

U kunt meteen uw tickets op veilige wijze betalen. Prijzen zijn incl. servicekosten. U krijgt per e-mail uw e-ticket(s) met een unieke barcode toegezonden. Druk uw ticket(s) af, dit is uw toegangsbewijs, bewaar het daarom goed. Op deze manier hebt u direct uw kaarten in huis!

Met uw e-ticket hoeft u niet langs de kassa maar kunt u meteen doorlopen naar de ingang van het theater. Daar wordt uw ticket gescand en krijgt u toegang tot het theater. Elk ticket geeft toegang tot de voorstelling voor één persoon. De barcode en het ticketnummer op dit e-ticket zijn uniek, dus kopiëren is zinloos.

Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang uitgezonderd baby voorstellingen of expliciet aangegeven.

Scannen vanaf smartphone 

Indien u uw e-mail op uw smartphone ontvangt en u kunt de tickets met de barcode op uw scherm tonen, dan is op papier afdrukken niet nodig. Bij de ingang worden uw ticketbarcodes dan vanaf uw smartphonescherm gescanned.

Tickets kwijt

Heb je na 1 december 2022 tickets gekocht via de website en ben je je tickets kwijt? Klik dan hier en vul je email adres in. Alle nog geldige tickets die je op jouw email adres hebt gekocht via Stager (dus ook bij andere theaters die Stager gebruiken) worden naar je email adres gestuurd. Lukt het nog steeds niet? Neem dan even contact met ons op. We zullen je dan zo snel mogelijk verder helpen.

Let op: De link werkt alleen voor tickets die via de site gekocht zijn. Niet voor tickets die via de VVV / Tickli zijn gekocht.

Tickets delen / Tickets gedeeld op een ticket

Je kunt als je meerdere tickets hebt gekocht iemand een ticketlink sturen, zodat hij of zij zelf zijn of haar ticket kan downloaden. Je ziet dan zelf op je ticket gedeeld staan door de barcode en qr code om te voorkomen dat jij dat ticket gebruikt om binnen te komen. Klik hier om te lezen hoe je tickets deelt en hoe je het weer ongedaan maakt als je per ongeluk een ticket hebt gedeeld.

Voorverkoopadressen

Visit Zuid-Limburg Winkel Valkenburg, Theodoor Dorrenplein 5, 6301 DV Valkenburg Lb (ma t/m za 9-17u. In juli en aug. 9-17.30u, Zo 10-16u. Alle zondagen in juli en aug.) T.: 0900 555 9798 (€1 p.g.)
Visit Zuid-Limburg Winkel Gulpen, Dorpsstraat 27, 6271 BK Gulpen
Visit Zuid-Limburg Winkel Heerlen, Spoorplein 40, 6411 NZ Heerlen. T.: 045-5716200
Visit Zuid-LimburgWinkel Sittard, Rosmolenstraat 2, 6131 HX Sittard
Visit Zuid-Limburg Winkel Vaals, Maastrichterlaan 73A, 6291 EL Vaals
Music Machine Sittard, Paardenstraat 11, 6131 HA Sittard

Dagkassa

Aan de de kassa van Openluchttheater Valkenburg kunt u vanaf één uur vóór aanvang van de voorstelling (indien voorradig) tickets kopen.
Tevens kunt u op dezelfde tijdstippen voor alle andere voorstellingen tickets aan de dagkassa aanschaffen, Plenkertstraat 51a, 6301 GL Valkenburg.

Pinnen in het theater

Wij stellen het op prijs als u voor de aankoop van een ticket of een drankje uw pinpas of contactloos pinnen gebruikt.


Verhindering

Indien u verhinderd bent, kunt u misschien iemand anders blij maken met uw kaarten. Helaas kunnen wij geen gekochte kaarten terugnemen.

De voorstellingen gaan altijd door

Kledingadvies: houd rekening met een drupje regen en met de avondkoelte in een bosrijke omgeving. Onze voorstellingen gaan ook bij slecht weer door.

Algemene Voorwaarden

In het openluchttheater Valkenburg zijn onze verkoopvoorwaarden van toepassing.

Het is niet mogelijk om per e-mail kaarten te reserveren.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op via onze contactpagina.