Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang uitgezonderd baby voorstellingen of expliciet aangegeven.

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen in de week tickets kopen bij onze ticketprovider COMPO.

Klik in het menu op PROGRAMMA. Kies de gewenste voorstelling, en klik bij de voorstelling op Koop Tickets om tickets te kopen.

Wilt u voor meerdere voorstellingen tegelijk tickets kopen, klik dan op deze link of op de groene ticket knop rechtsonder aan de pagina. U krijgt een overzicht van al onze voorstellingen, vink de voorstellingen aan waarvoor u tickets wilt bestellen en kies helemaal onderaan voor ‘volgende’. In het volgende scherm kunt u per geselecteerde voorstelling aangeven hoeveel tickets u wilt bestellen, kies helemaal onderaan weer voor ‘volgende’.

U kunt meteen uw tickets op veilige wijze betalen. Prijzen zijn incl. servicekosten. U krijgt per e-mail uw e-ticket(s) met een unieke barcode toegezonden. Druk uw ticket(s) af, dit is uw toegangsbewijs, bewaar het daarom goed. Op deze manier hebt u direct uw kaarten in huis!

Met uw e-ticket hoeft u niet langs de kassa maar kunt u meteen doorlopen naar de ingang van het theater. Daar wordt uw ticket gescand en krijgt u toegang tot het theater. Elk ticket geeft toegang tot de voorstelling voor één persoon. De barcode en het ticketnummer op dit e-ticket zijn uniek, dus kopiëren is zinloos.

SCANNEN VANAF SMARTPHONE: indien u uw e-mail op uw smartphone ontvangt en u kunt de tickets met de barcode op uw scherm tonen, dan is op papier afdrukken niet nodig. Bij de ingang worden uw ticketbarcodes dan vanaf uw smartphonescherm gescanned.

Uiteraard kunt u ook gewoon kaarten kopen aan de kassa (indien voorradig) en op onze vaste voorverkoopadressen.

Het is niet mogelijk om per e-mail kaarten te reserveren.

Onze voorstellingen gaan ook bij slecht weer door.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Algemene Voorwaarden

In het openluchttheater valkenburg zijn onze verkoopvoorwaarden van toepassing.