Adopteer een zitplaats of een bankje!

Heeft u altijd al uw naam willen hebben op zo’n romantisch bankje van het openluchttheater? Dan is dit uw kans. Voor vragen over stoeladoptie kunt u mailen met: vrienden@Openluchttheater-Valkenburg.nl.

Wat staat er tegenover?

Voor een bedrag van € 75,- per jaar adopteert u al een zitplaats en komt uw naam op een rugleuning te staan. U kunt er ook voor kiezen om meer zitplaatsen of een hele bank te adopteren. Zeker in deze tijd kunnen wij een extra steuntje in de rug goed gebruiken.

Adoptie op maat voor bedrijven, organisaties en verenigingen

Voor bedrijven of organisaties die wat meer willen doen, bieden wij graag de mogelijkheid om meerdere zitplaatsen of een complete bank te adopteren.
Mocht u andere ideeën hebben over hoe u ons kunt helpen het openluchttheater nog mooier te maken, dan horen we die graag van u. We denken graag met u mee over ‘steun op maat’, ook daarvoor kunt u contact met ons opnemen.

Belastingvoordeel

U mag uw zitplaats-adoptie zien als een gift aan het openluchttheater. Omdat het theater van de belastingdienst de ANBI-status heeft gekregen, mag u deze gift bij uw aangifte aftrekken. Particuliere schenkers mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken.
Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Voor meer informatie hierover kunt u navraag doen bij uw belastingadviseur.