Openluchttheater Valkenburg

Plenkertstraat 51A
6301 GL Valkenburg aan de Geul LB
Telefoon : 043-6015044 (vanaf 2 uur voor een voorstelling)

Website : www.Openluchttheater-Valkenburg.nl
E-mail    : info@Openluchttheater-Valkenburg.nl

Met de auto
Klik op de P in de plattegrond voor de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen.

Routebeschrijving (blauwe lijn)
Klik op de lijnen of symbolen voor meer info. Gebruik de knoppen links om in en uit te zoomen. Voor een routebeschrijving naar het theater of de parkeerplaatsen: open eerst het info scherm van het theater of de parkeerplaats en klik in het scherm op “Routebeschrijving, Hier naar toe” en tik uw adres in. Om vanaf de parkeerplaatsen bij het theater te komen loopt u of langs de Polfermolen schuin tegenover het theater, of over de brug langs het appartementencomplex Diepengaerde, dat recht tegenover het theater ligt.
Om de kaart of routebeschrijving te printen: vergroot eerst de kaart door op [ ] boven aan de kaart te klikken. Er wordt een nieuw scherm geopend. Klik op de drie puntjes en kies “Kaart afdrukken” in het menu.

Oplaadpunten elektrische auto’s
Prins Bernhardlaan 28 – 2 oplaadpunten
Klik HIER voor de plattegrond.

Met het openbaar vervoer
Ook met openbaar vervoer (bus en trein) zijn wij te bereiken. Klik op onderstaande button voor een reisadvies.

Routebeschrijving (paarse lijn)
Vanaf station Valkenburg steekt u rechtdoor de straat over naar de Wehryweg (langs hotel Tummers) naar beneden. Onderaan steekt u de Geneindestraat over en loopt u naar links en even verderop neemt u de straat naar rechts (Koningin Julianalaan). Waar deze straat afbuigt naar links loopt u verder rechtdoor naar de Emmalaan. Op het einde van die laan loopt u rechtsaf de Plenkertstraat in. Hier loopt u voorbij de Polfermolen, even verder aan de linkerkant bevindt zich het openluchttheater. (+/- 10 min lopen.)

Met de fiets
Fietsen kunnen gestald worden bij de fietsenstalling van de Polfermolen schuin tegenover het openluchttheater.

Vragen
Voor verdere vragen kijk eerst bij de Veelgestelde Vragen. Wordt uw vraag hier niet beantwoord, stel deze dan via onderstaand contactformulier:

        

        

        

    * Verplicht