Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

ALZHEIMER

zondag 5 september 2021 om 15:00 - 16:30

€22,50

Wat gaat er om in het hoofd van de zieke, welke beproevingen moet de partner doorstaan? Maar ook: voor welke uitdagingen zien onderzoekers zich geplaatst? ‘Alzheimer’ is de titel van een muziektheaterspektakel over de meest voorkomende vorm van dementie die steeds meer mensen treft en waarvoor nog geen geneesmiddel gevonden is. 

De productie heeft de vorm van een oratorium, met liederen, koren, instrumentale voor- en tussenspelen en verbindende teksten en is geschreven door Jos Frusch op bestaande muziek. De compositie ‘Hoop’ van Louis van Dijk – hij was de laatste jaren van zijn leven alzheimerpatiënt – loopt als rode draad door het oratorium. 

Cast: Rob Reyners: patiënt; Suzan Seegers: partner / thuiszorg; Fenna Ograjensek: huisarts / jonge onderzoeker; Vincent Kusters: casemanager dementie / hoogleraar; Rufus Hegeman: verteller; Sybrand van der Werf: regie; Frenk Rouschop: muzikale leiding; Steven van Kempen: pianist/ repetitor; Het Productiehuis Limburg i.s.m. Alzheimer onderzoekfonds Limburg: productie 

 

 

Gegevens

Datum:
zondag 5 september 2021
Tijd:
15:00 - 16:30
Kosten:
€22,50
Voorstelling Categorie:
Voorstelling Tags:
Site:
https://www.vincent-kusters.com/evenementen/passie-project-lux-licht-klwnw-h45fm-lcmm4-llhj5-9cp7d-eepcx-aytsr