Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

Mindfulness in Concert – Colors of Coldplay 

zondag 9 juni 2024 om 15:30 17:00

€20

Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare

Welkom bij het unieke en betoverende evenement: Mindfulness in Concert. Stap binnen in een wereld waar muziek en mindfulness samenkomen om een diepgaande ervaring van innerlijke rust en verbinding te creëren.

In dit bijzondere concert worden de klanken van de muziek niet alleen gehoord, maar ook gevoeld. Het is een uitnodiging om volledig aanwezig te zijn, om elk moment bewust te beleven en te omarmen in het hier & nu.

Terwijl de muziek je zintuigen streelt, word je uitgenodigd om met geleide meditaties en ademhalingsoefeningen diep te ontspannen en je volledige aandacht te richten op het huidige moment.

De harmonieën van de muziek vermengen zich met de stilte van je eigen geest, waardoor een gevoel van sereniteit en heelheid ontstaat. Het is een moment van totale overgave aan het moment, een ervaring van eenheid tussen lichaam, geest en ziel.

Mindfulness in Concert is meer dan alleen een muzikaal optreden; het is een reis naar binnen, naar de kern van je eigen wezen. Het is een kans om los te laten, te helen en te groeien, en om een dieper begrip te krijgen van jezelf en de wereld om je heen.

Welkom bij onze magische reis.

Dus sluit je ogen, open je hart, en laat de muziek van Coldplay je omarmen, en dompel jezelf onder in de magie van Mindfulness in Concert. Een ervaring die je niet alleen hoort, maar ook voelt, die je niet alleen raakt, maar ook transformeert. 

Jan Kuiper – gitaar, percussie en mindfulness
Yvonne de Hoop – adem, mindfulness, percussie en klank
Iris Kroes – zang en harp

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 1000 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.