Laden Voorstellingen

« Alle Voorstellingen

Guido Weijers – Masterclass Geluk

vrijdag 14 juni 2024 om 20:30 22:30

€27,50

Import Valkenburger Guido Weijers komt dit jaar met een theatercollege naar ons openluchttheater. Na de eerdere stijf uitverkochte cabaretvoorstellingen brengt Guido nu een heuse Masterclass. Dus geen cabaret maar wel genuine Guido. En u heeft geluk want het betreft een masterclass over geluk.

De nadruk ligt deze keer niet op humor, maar op de wetenschap en filosofie achter geluk. Want iedereen spreekt er met grote regelmaat over en iedereen wil gelukkig zijn, maar eerlijk: Kun jij op dit moment een allesomvattende definitie geven van geluk? Na Guido’s samenvatting heb je direct heldere antwoorden, praktische tips op weg naar meer geluk, ook in deze moeilijke tijd.

Weijers deed zelfstudie, volgde zelf masterclasses over geluk aan de universiteit, onderzocht het bruto nationaal geluk in Bhutan en schreef een bestseller over de grondslagen van geluk. Zijn college is wetenschappelijk maar lichtvoetig en heeft als uitgangspunt dat ‘succesvolle mensen niet gelukkiger zijn, maar gelukkige mensen wel succesvoller. Dus don’t worry, be happy en luister, leer en amuseer u onder leiding van geluksprofessor Guido Weijers.

BEZOEKERSINFO

Route en parkeren
Kijk hier voor ons contactgegevens, routegegevens en parkeerinformatie.
Pinnen in het theater
In dit theater kunt u alleen maar pinnen.
Zitplaatsen
Het openluchttheater heeft 1000 zitplaatsen. Deze zijn niet genummerd, ieder zoekt een plekje op de banken van de tribune.
Openingstijden
De hekken van Openluchttheater Valkenburg zijn in principe één uur voor aanvang van de voorstelling geopend.
Weersverwachting
Voorstellingen in het openluchttheater gaan zo mogelijk altijd door.
Rookbeleid
Niet roken op de tribunes, tijdens de pauze wel op het terras.
Mindervaliden
Ons theater is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervaliden.